4 mei in Beekbergen

Woon je in Beekbergen en ben je op zoek naar een avontuurlijke en gezellige activiteit? Dan is Scouting PPD in Apeldoorn iets voor jou! Gelegen op slechts 10 minuten fietsafstand van Beekbergen, bieden wij een uitdagend en divers programma voor jongens en meisjes tussen de 4 en 18 jaar oud.

In Beekbergen is helaas geen scoutinggroep te vinden, maar dat betekent niet dat je geen toegang hebt tot de geweldige activiteiten die scouting te bieden heeft. De PPD in Apeldoorn is een van de dichtstbijzijnde scoutinggroepen in de omgeving, en we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden om onze gezellige en avontuurlijke groep te versterken!

Bij Scouting PPD draait alles om avontuur, plezier en samenwerken. Onze activiteiten zijn gericht op het ontdekken van de natuur, het ontwikkelen van vaardigheden en het bouwen van vriendschappen. We bieden een uitgebreid programma van uitdagende activiteiten, zoals kampen, hike-tochten, knutselmiddagen en nog veel meer. Onze ervaren en enthousiaste leiding zorgt voor een veilige omgeving waarin iedereen zich kan ontwikkelen en uitdagen.

Bij Scouting PPD zijn we niet alleen actief binnen onze eigen groep, maar ook betrokken bij de omgeving waarin we ons bevinden. Zo zijn we trots op onze betrokkenheid bij verschillende evenementen en initiatieven in de regio Apeldoorn. Zo zijn we bijvoorbeeld aanwezig bij de herdenking op 4 mei in Beekbergen en lopen we mee met de Airborne, 's-werelds grootste eendaagse herdenkingswandeltocht in het kader van de Slag om Arnhem 1944. Deze wandeltocht vindt ieder jaar plaats op de eerste zaterdag van september in Oosterbeek en is een belangrijk evenement in onze omgeving waar we graag ons steentje aan bijdragen.

Airborne

Bij Scouting PPD geloven we dat iedereen kan groeien en leren door middel van avontuur. Onze scoutinggroep is daarom de ideale plek om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe vrienden te maken en avonturen te beleven die je je leven lang zult herinneren.

Ben je benieuwd naar wat scouting bij Scouting PPD voor jou kan betekenen? Kom dan gerust een keer vrijblijvend kijken bij onze blokhut aan de Egerlaan 7 in Apeldoorn. Je kunt ons ook bereiken via e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We hopen je snel te mogen verwelkomen bij onze gezellige scoutinggroep in Apeldoorn, waar het altijd tijd is voor avontuur!