Ben jij tussen de 7 en 11 jaar oud en houd je ervan om buiten te spelen en samen met andere kinderen avonturen te beleven? Kom dan eens kijken bij de Welpen van de Havelihorde op zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur.

Welpen

Bij de Welpen van de Havelihorde spelen we in het bos, leren we verschillende knoop- en hike technieken, werken we samen aan uitdagende opdrachten en maken we ons eigen vuurtje waarop we onze broodjes bakken. We gaan twee keer per jaar op weekendkamp in onze eigen blokhut en in de zomervakantie gaan we zelfs een hele week op zomerkamp!

Maar ook als ouder is het leuk om te weten dat je kind bij de welpen niet alleen veel plezier heeft, maar ook belangrijke vaardigheden leert, zoals samenwerken, knopen leggen en meer over de natuur ontdekken. Bovendien is het een veilige omgeving waar jouw kind zelfvertrouwen en zelfstandigheid kan ontwikkelen.

Wil je weten of de Welpen van de Havelihorde iets voor jou zijn? Je bent van harte welkom om vrijblijvend 4 keer mee te doen op zaterdagochtend.

Heb je nog vragen? Vul het contactformulier in of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Welpen van de Havelihorde Welpen van de Havelihorde Welpen van de Havelihorde Welpen van de Havelihorde