Hallo daar! Ben jij tussen de 7 en 11 jaar en hou jij van lekker buiten zijn? Dan hebben wij iets tofs voor jou! Bij de welpen van de  Raadsrotshorde ga je van alles doen.

Welpen Raad

Samen met andere kinderen leer je vuur maken, speel je de leukste bosspellen en ga je op avontuur tijdens weekend- en zomerkampen met leuke thema's. En dat allemaal op een leuke manier in de vorm van toffe spellen!

Maar ook als ouder is het leuk om te weten dat je kind bij de welpen niet alleen veel plezier heeft, maar ook belangrijke vaardigheden leert, zoals samenwerken, knopen leggen en meer over de natuur ontdekken. Bovendien is het een veilige omgeving waar jouw kind zelfvertrouwen en zelfstandigheid kan ontwikkelen.

Kom gerust eens vier keer gratis bij ons kijken en ervaar wat de Raadsrotshorde te bieden heeft. Onze bijeenkomsten zijn elke zaterdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur. Heb je nog vragen? Vul het contactformulier in of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij staan altijd voor je klaar!

 

Raad Welpen 1 Raad Welpen 2 Raad Welpen 3 Raad Welpen 4