De blokhut van Scouting PPD is de perfecte locatie voor groepen die op zoek zijn naar een gezellige en volledig uitgeruste accommodatie in een bosrijke omgeving. De blokhut, gebouwd in 2007, biedt vier zalen die beschikbaar zijn om te huren en kunnen worden opgesplitst door een schuifwand in de rechtervleugel. Wanneer de wand is ingeklapt, ontstaat er een grote zaal van 100 m2. De blokhut biedt ook overnachtingsmogelijkheden voor maximaal 40 personen.

Alle zalen en de keuken zijn volledig gemeubileerd met tafels, bankjes en stoelen, zodat ze direct klaar zijn voor gebruik. Warm water, elektriciteit en centrale verwarming zijn bij de huurprijs inbegrepen, evenals het luchtverversingssysteem dat in elke ruimte is geïnstalleerd.

De blokhut is uitgerust met alle nodige faciliteiten, waaronder warm water, elektriciteit en centrale verwarming, die allemaal zijn inbegrepen in de huurprijs. In de keuken kunt u gebruik maken van een koelkast, vriezer, oven, magnetron en twee gasfornuizen. Het keukenblad is voorzien van een spoelbak en er is een koffiezetapparaat aanwezig.

De gescheiden toiletgroepen voor dames en heren beschikken elk over twee toiletten en een wasbak. In de wasruimte vindt u naast een douche ook twee grote wasbakken met vier en twee kranen. De blokhut is omringd door een bosrijke omgeving en biedt voldoende speel- en spelruimte voor kinderen.

Op ons terrein zijn er drie parkeerplaatsen voor auto's beschikbaar, maar u kunt ook parkeren langs de openbare weg of op de parkeerplaats die op slechts twee minuten loopafstand ligt. Deze parkeerplaats behoort toe aan een kinderboerderij en zwembad.

De omgeving van Apeldoorn is prachtig en biedt veel mogelijkheden voor outdoor activiteiten zoals mooie hikes en fietstochten. Ook zijn er diverse attracties in de buurt van de blokhut, zoals de Apenheul, Koningin Julianatoren en Paleis het Loo. Op loopafstand van de blokhut vindt u het zwembad Malkander met binnen- en buitenbaden, kinderparadijs Malkenschoten, winkelgelegenheid Schubertplein (Jumbo) of Ugchelen (AH) en een groot openbaar grasveld - Speelveld Randerode.

De kosten voor de huur van onze blokhut bedragen €5,00 per persoon per nacht, met een minimum van €110,- per nacht. Gas, water, licht en één leging van de container per huurperiode zijn bij de huurprijs inbegrepen. De prijs voor de huur van een dagdeel is op aanvraag. Reserveer nu en geniet van een comfortabel verblijf in de prachtige omgeving van Apeldoorn. Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.